Coneix tots els nostres serveis


PRODUCCIÓ D’ACTES I ESDEVENIMENTS

A MEDIAGRUP ens encarreguem de fer realitat les teves idees. En tenim prou que ens expliquis el que vols i nosaltres ho fem realitat.

Una de les nostres eines de treball és el tracte personal amb els nostres clients. Per això molts clients ens confien les seves idees. Nosaltres ens encarreguem de posar tota la tècnica i professionalitat necessària, des del so, passant per la il·luminació, la imatge i el vídeo si s’escau.

Si vols saber com dur a terme les teves idees CONTACTA amb nosaltres i el nostre equip tècnic es reunirà amb tu sense cap compromís.

SERVEIS PER A ACTES I ESDEVENIMENTS

A MEDIAGRUP un dels nostres punts forts és oferir els millors serveis tècnics per a actes i esdeveniments

La nostra visió implica oferir un servei de qualitat a un preu competitiu per tal que els vostres actes reflecteixin una imatge professional i clara. Nosaltres ho fem tot! Il·luminem, sonoritzem, posem imatge…

Disposem de molta varietat d’equipament tècnic directament a la vostra disposició.

No t’ho pensis més, nosaltres t’ho muntem tot. CONTACTA amb nosaltres per demanar més informació o sol·licitar un pressupost sense compromís.

LLOGUER DE MATERIAL DE CURTA I LLARGA DURADA

A MEDIAGRUP una de les nostres especialitats és el lloguer de material audiovisual. Treballem amb les primeres marques del sector i tot el nostre material està sotmès a una constant renovació per poder oferir-te el millor dels serveis possibles amb la millor qualitat.

Estem especialitzats en lloguers de material per a esdeveniments, festes, celebracions, xerrades, conferències, congressos…

Si vols saber-ne més CONTACTA amb nosaltres i demana un pressupost sense cap compromís!

VENDA I MUNTATGE D’EQUIPS DE SO PROFESSIONALS I DOMÈSTICS

A MEDIAGRUP també realitzem instal·lacions fixes i venda de material tant professional com domèstic.

Si tens un espai que necessites equipar o simplement necessites qualsevol aparell o material tècnic a MEDIAGRUP et donem la solució més adient a les teves necessitats.

Disposem d’un ampli catàleg amb nombroses marques i proveïdors als preus més competitius possibles. Fent així que pel mateix preu puguis tenir molta més qualitat.

A més, si t’interessa fem el manteniment i les reparacions necessàries per al bon funcionament de les teves instal·lacions.

Si vols conèixer més informació, CONTACTA amb nosaltres!

INSTAL·LACIONS I XARXES DE DADES

A MEDIAGRUP ens preocupem perquè la teva llar o negoci es trobi al dia quant a connectivitat. Fem tota mena d’instal·lacions d’internet i telefonia perquè puguis gaudir d’una bona connectivitat a tots els espais.

Per fer de la teva experiència la millor possible, treballem amb les primeres marques del sector.

A més, en fem el manteniment corresponent, tant el preventiu com el correctiu.

Vols saber-ne més? Visita la categoria XARXES DE DADES o CONTACTA amb nosaltres.

MANTENIMENT I REPARACIÓ D’INSTAL·LACIONS FIXES I MÒBILS

Tens una instal·lació feta o no per nosaltres? T’interessa estalviar costos en grans reparacions?

No ho dubtis més, fes el manteniment preventiu i correctiu amb nosaltres.

Detectem possibles avaries abans que s’agreugin i les reparem. D’aquesta manera podràs estalviar-te grans reparacions i diners!

Disposem de personal qualificat per a totes les tasques de manteniment necessàries: sonorització, il·luminació, imatge, electricitat, xarxes de dades, xarxes de telefonia, informàtica…

CONTACTA amb el nostre departament tècnic per més informació.